Vormgeving:Francien van der Wardt
Redactie:Martin Vastenhout
Foto's:Wim van Est

ZONDAG 8 JULI

Sfeervol zomerfestival in ‘t Goy

 

We gaan weer Loeren bij de Boeren

Na een geslaagd uitstapje op Fort Honswijk met het festival FORTE organiseert Aan de Slinger op zondag 8 juli voor de vierde keer Loeren bij de Boeren in ‘t Goy. Loeren bij de Boeren is een zomers festival met goede muziek, stoere kinderactiviteiten en bijzonder locatietheater.

 

 

Kersenboomgaard

De hoofdlocatie van het festival is in de prachtige kersenboomgaard van boer Vernooij, aan de Beusichemseweg 32, richting ’t Goy. Op het hoofdpodium ‘Het Veld’ treden geweldige artiesten op, waaronder Her Majesty, Janne Schra, Suzan & Freek en Electric Company. Daarnaast zijn op het Kersenpodium diverse talenten uit de Kromme Rijnstreek te zien. Wees niet bang voor een droge keel of een lege maag, want festivalgangers genieten van heerlijke streekbiertjes, sapjes en eten uit de verschillende Rollende Keukens.

 

Theater op locatie

Theaterliefhebber? Ook die komen aan hun trekken op Loeren bij de Boeren, want in zowel de kersenboomgaard van boer Vernooij als op Landgoed Wickenburg staan theatervoorstellingen op het programma. Producties van o.a. de gezelschappen Piepschuim en MAN || CO komen volledig tot hun recht op de prachtige locaties.

 

Jonge festivalgangers

Ook voor de jonge festivalgangers zijn er een heleboel stoere activiteiten te doen en te beleven. Kinderen gaan bijvoorbeeld op ontdekkingstocht in de kersenboomgaard met de Taartrovers, maken zelf limonade van bloemen en zetten de snelste tijd neer op de skelterbaan. Daarnaast is een deel van het programma zelfs in handen van kinderen en komen bezoekers ze tegen als reporter of rondleider!

 

Kom Loeren bij de Boeren, want het gras is nergens groener op 8 juli! Meer informatie en kaartverkoop: www.loerenbijdeboeren.nl